avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CONTROL ASOCIATIE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CONTROL ASOCIATIE

poate primaria sa faca un control la o asociatie de proprietari unde toate utilitatile pe care le au proprietarii nu apartin primariei?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:48, 5 Octombrie 2012
In temeiul disp
art 55 din L nr 230/2007 Consiliile locale ,cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene ,respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti ,exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari,din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari
Sigur ca primaria poate face control la orice asociatie de proprietari, poate aplica sanctiuni, poate dispune masuri...
Nu are legatura cu faptul ca asociatia are sau nu contracte cu diferite firme, regii din subordinea primariei, a judetului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre infractiuni in administrarea unui bloc ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Puteti va rog sa-mi indicati si mie unde si ce as putea sa citesc care sunt infractiunile pentru care un administrator de bloc si un presedinte ... (vezi toată discuția)
Penalizare presedinte asociatie. Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Presedintele Asociatiei poate fi penalizat financiar 10 % 15% din retributia primita ,daca nu indeplineste cerinte cuprinse in contractul de Mandat ... (vezi toată discuția)
Bună seara!numele meu este rătescu loredana. Întrebarea mea ... Loredana Rătescu Loredana Rătescu Bună seara!Numele meu este Rătescu Loredana. Întrebarea mea este legată de o problemă care ține de asociația de proprietari din care fac parte .Această ... (vezi toată discuția)