avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... depunere acte casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

depunere acte casatorie

as vrea sa stiu daca actele pentru casatoria civila pot fi de puse de catre o alta persoana decat persoanele care se casatoresc
Cel mai recent răspuns: elena cailean , utilizator 12:59, 5 Octombrie 2012
nu exista aceasta posibilitate, documentele trebuiesc depuse personal, este necesara prezenta ambilor viitori soti
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
Alin Gon, Avocat
din cate stiu eu NU se pot depune de altcineva, ci doar impruna de cei doi viitori soti. este si o declaratie de completat acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea dosarului cu acte pentru starea civila la o alta primarie fata de localitatea de domiciliu, in vederea casatoriei in localitatea de domiciliu drandreidi drandreidi Buna ziua. Se poate efectua depunerea dosarului cu acte pentru starea civila la o alta primarie fata de localitatea de domiciliu, in vederea casatoriei in ... (vezi toată discuția)
Cum pot depune actele pentru casatorie fara a fi de fata si viitorul sot, avand in vedere faptul ca acesta este plecat in strainatate? Miki.P Miki.P In vara acestui an doresc sa ma casatoresc cu logodnicul meu care este cetatean libanez (crestin). Nimic anormal pana aici; problema intervine in momentul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare incheierii casatoriei cu un cetatean ucrainean ralook ralook Buna ziua! Intentinez sa ma casatoresc in perioada urmatoare cu un cetatean ucrainean pe teritoriul Romaniei. As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)