avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intretinere intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intretinere intre soti

Este vorba de parintii mei care ajunsi la o varsta venerabila nu se mai inteleg. Tatal meu este pensionar si din diferite motive nu ii da si mamei din pensie. noi suntem 4 copii la parinti. Noi am incercat sa ii facem sa se inteleaga dar fara rezultat. Cum pot legal sa imparta pensia dar fara sa divorteze? Astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 14:43, 5 Octombrie 2012
exista obligatia de intretinere intre soti, dar cel in nevoie trebuie sa dovedeasca nevoia....si ca nu se poate intretine singur motivat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara si partaj LidiaSchechter LidiaSchechter Parintii nostri au divortat acum 15 ani si nu au facut partaj de bunuri si nici nu au stabilit o pensie alimentara pentru noi doi copii. Din pacate mama ... (vezi toată discuția)
Divort ionutz_carlos ionutz_carlos intr-o casatorie ,barbatul plecat de 1 an de zile de acasa ar putea avea castig de cauza la divort asupra copiilor? (vezi toată discuția)
Motiv divort madalinamiha madalinamiha Sunt casatorita din 2007 si am un copil de un an.Locuim cu mama iar intre ea si sotul meu sunt certuri grave astfel incat nu mai pot locui impreuna.Eu trebuie ... (vezi toată discuția)