avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Modelul cererii de traducator
Discuție deschisă în Traduceri

Modelul cererii de traducator

As avea o mica nelamurire sau mai degraba o neclaritate.In cererea ptr elib.atesatului de traducator pe care o adresez Min.Justitiei trebuie sa specific faptul ca doresc autorizatia de traducator si interpret din lba engleza in romana din lba franceza in romana si invers respectiv romana engleza si romana franceza..?Ma refer daca astfel formularea este corecta si trebuie sau nu omis ceva anume.Va intreb acest lucru deoarece voi trimite cererea cu restul actelor necesare prin posta si nu as vrea sa fac vreo greseala.Va multumesc ptr ajutor.
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 03:01, 24 Martie 2009
Formularea corecta este: "interpret / traducator pentru limba franceza", respectiv "interpret / traducator pentru limba engleza".
Multumesc ptr ajutor.Sunt incantata de promptitudinea si amabilitatea dvs.
informatii poti obtine de la Traducatori Autorizati / Ministerul justitiei

in fond cererea asta dureaza 30 de secunde sa ii citeste 2 propozitii

numarul de telefon este afisat pe www.untar.ro in mijlocul paginii

nu are rost sa iei trenul pana la bucuresti, indiferent de motiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate cineva sa ma informeze intr-o problema?? Manole Dumitru Manole Dumitru Hotararile si celelalte acte care vor fi atasate la o plangere pentru a o depune la CEDO trebuiesc traduse intr-o limba straina acceptata de Curtea ... (vezi toată discuția)
Unde pot apela pentru realizarea unor contracte în limba engleză? mă interesează să fie corecte din toate punctele de vedere MrFB MrFB Buna ziua! Unde pot apela pentru realizarea unor contracte in limba engleza?Ma intereseaza sa fie corecte din punct de vedere gramatical dar si legislativ. (vezi toată discuția)
ªtampila traducãtor - text în funcþie de limbi autorizate RebekkaZ RebekkaZ Buna ziua! Am obtinut autorizatia de traducator pentru limba engleza in 2011. Dupa anumite \\"indicatii\\", mi-am deschis PFA, mi-am facut stampile, etc ... (vezi toată discuția)