avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor investitie
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

investitie

As vrea o parere sincera si poate in cifre, cu privire la cat trebuie sa investesc, ca si suma, in deschiderea unui afaceri in domeniul contabilitatii. Cei care au avut aceasta experienta poate au o parere sincera. E doar o curiozitate, nu incerc sa fac concurenta.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:14, 11 Octombrie 2012
Cheltuielile de constituire ale unui SRL sau PFA. Abia dupa aceea ar urma greul. Atragerea clientilor,apoi plata taxelor si impozitelor in functie de profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma ContSters304123 ContSters304123 Buna ziua, As dori sa deschid o firma ( curatatorie tapiterie auto , polish auto), insa as vrea sa stiu sa o inregistrez ca P.F.A sau S.R.L. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Amortizarea unei investitii si recuperarea tva BOGDAN771 BOGDAN771 Vreau sa deschid o firma si investitia in aparatura este peste 20000 euro. Daca este microintrepindere si 3%pe venit se mai poate amortiza investitia? Cum ... (vezi toată discuția)