avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul prenatal si posnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul prenatal si posnatal

concediul prenatal se plateste din venitul net sau brut?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:22, 5 Octombrie 2012
Indemnizatia pentru concediul de maternitate (sarcina si lauzie = pre si postnatal) se calculeaza ca 85% din baza de calcul car5e este formata din veniturile brute pe cele 6 luni anterioare evenimentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal marusia80m marusia80m Buna ziua, as vrea sa stiu daca procentul de 85 % de la concediu prenatal si cel pentru cresterea copilului se calculeaza din venitul net sau 85 % din venitul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate 2014 andreeaned andreeaned Buna ziua.Eu lucrez de 6 ani.Daca se intampla ca in perioada urmatoare sa intru in somaj si in aceasta perioada o sa am un copil ce venituri o sa imi fie luate ... (vezi toată discuția)
Concediu de lauzie!!! dare4more dare4more Buna ziua!!! Cat se plateste concediul de lauzie??? Am inteles ca 85 % din brut raportat la ultimle 6 luni...Este corect sau nu? Multumesc !! (vezi toată discuția)