avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... doua asigurari?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

doua asigurari?

As dori sa stiu daca sunt obligatorii 2 asigurari pentru un apartament ,in conditiile in care respectivul apartament este girat la banca (al socrilor!) in favoarea noastra .Mentionez ca am luat acum cativa ani un credit de nevoi personale cu ipoteca creditat cu locul constructiei casei si apartamentul socrilor. In fiecare an am platit o asigurare obligatorie a apartamentului dar anul acesta socrii si-au platit singuri asigurarea obligatorie a aprtamentului....acum ,intrebarea fireasca ...mai trebuie sa fac si eu alta asigurare obligatorie ptr acest apartament??? stie cineva sa imi raspunda??? Multumesc anticipat....
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 00:00, 8 Octombrie 2012
Daca exista o asigurare facuta pe toata perioada creditului si aceasta a fost cesionata bancii creditoare nu mai este necesar sa faceti o alta asigurare. Nu puteti fi asigurat pentru acelasi imobil de 2 ori. Puteti solicita rambursarea uneia dintre asigurari pe motiv ca aveti una anexa la credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintei in cazul creditului imobiliar cu ipoteca llp_llp llp_llp Am achizitionat un apartament prin credit imobiliar cu ipoteca si anual sunt obligata sa inchei o polita de asigurare cesionata in favoarea bancii ce cuprinde ... (vezi toată discuția)
Intrebare! Kathleen Kathleen Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza o asigurare cesionata in favoarea bancii? irinuca21 irinuca21 Buna ziua! Am un credit ipotecar de cca 70000 euro pentru casa. Pt acest credit am incheiat o asigurare ce e cesionata in favoarea bancii. Daca doamne ... (vezi toată discuția)