avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită PATA T.V.A. PERSOANA FIZICA PRIVIND EXECUTARE SILITA A ...
Discuție deschisă în Executare silită

PATA T.V.A. PERSOANA FIZICA PRIVIND EXECUTARE SILITA A UNOR BUNURI

Buna ziua !!!

Doresc sa achizitionez de la ANAF un automobil care provine de la o persoana fizica care a fost executata silit , dat fiind datoria care o avea la ANAF.
La inscrierea mea la licitatie mi s-a comunicat ca pretul automobilului este afisat fara TVA si ca in cazul in care voi adjudeca automobilul va trebui sa achit si TVA-ul.

Intrebarea mea este :

Conform carei Legi din Codul Fiscal al Romaniei pot gasi explicatia exacta unde este stipulat ca o persoana fizica este obligata sa plateasca TVA la achizitionarea unor bunuri provenite din executare silita ????....
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
TINA PARASCHIV, utilizator
Cel mai recent răspuns: TINA PARASCHIV , utilizator 22:57, 7 Octombrie 2012
cred ca temeiul legal in regasiti in art 128 alin.3 lit b din legea 571/2003 (codul fiscal) actualizata
Va multumesc D-le Alin !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate aplica art. 140 din c.f. (tva 5%) in cazul unei licitatii? OzZZz OzZZz Buna ziua, Caz concret: Anaf-ul executa silit, prin licitatie, un apartament al unui debitor persoana juridica(sau fizica). In cazul in care atat ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu tva maris331 maris331 daca un teren intravilan agricol este scos la executare silita cu TVA (cel care este executat este firma)si adjudecat se poate ataca licitatia, viciu de ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament cumparat la licitatie - cine plateste taxa? ContSters290573 ContSters290573 Buna ziua Am cumparat acum cateva luni un apartament la o licitatie organizata de ANAF. Nu il pot intabula la OCPI pentru ca zic ei:[b] eu, cumparatorul ... (vezi toată discuția)