avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

Buna ziua,

Am un apartament mobilat de 2 camere pe care vreau sa-l inchiriez la niste studenti pe 6 luni.
Am inteles ca trebuie sa fac un contract la Administratia Financiara. Am lyuat modelul de pe internet.
Intrebari:
- Mai pot adauga in acest contract si alte clauze in afara de cele din model?
- Trebuie sa fac contract si la notar?
- Pot sa le fac chiriasilor viza de flotant pe 6 luni?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 11:14, 7 Octombrie 2012
Da, puteti sa adaugati si alte clauze fata de modelul pe care-l aveti, cu conditia sa nu fie contrare legii.
Este mult mai bine sa faceti un contract de inchiriere pe care sa-l autentificati la notar si mai apoi sa-l duceti la ad-tia financiara sa-l inregistrati; platiti putin mai mult dar dormiti mai linistita.
Da, puteti sa le faceti si chiriasilor viza de flotant pe 6 luni.
Contractul de la administratia financiara este strict informativ,dvs ca locator avand dreptul sa negociati si sa prevedeti clauze distincte
Nu este necesar incheierea de contract notarial
Puteti accepta si acordarea vizei de resedinta,dar atentie sporita sa nu intampinati ulterior dificultati
Multumesc foarte mult
Dar la ce gen de dificultati va referiti?
Un mode bun de contract gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/con...

Alte discuții în legătură

Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere(de mana) skyclear skyclear Buna ziua, Am convenit un contract de inchiriere(tipizat de pe internet) completat de mana in 2 exemplare intre mine si posibilul chirias. Acest act nu este ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ilal ilal Doresc sa inchiriez un apartament, iar viitorii chiriasi au nevoie de viza de flotant. Din cate stiu, viza de flotant se acorda pe o perioada limitata, de ... (vezi toată discuția)