avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... SUBORDONAREA CONSILIER JURIDIC
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

SUBORDONAREA CONSILIER JURIDIC

Ints o instutie pulbica unde exista angajat contractual un consilier juridic , director general in functie de conducere si un asa zis comitet director format din ceilalti directori de departamente , este firesc ca , cosnilierul juridic sa se subordoneaza pe cale ierarhica Comiteteului director?
Tin sa mentionez ca doar directorul general /manager este ordonator tertiar de credite iar ceilalti doi sunt numitit de directorul general prin decizie.
As dori sa stiu cui i se subordoneaza direct consilierul juridic in aceste conditii si daca imi puteti indica si baza legala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 8 Octombrie 2012
Nu exista baza legala pentru asa ceva ... organigrama institutiei si modul de subordonare al salariatilor trebuie prevazuta in ROF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii de subordonare consilier juridic ankalaura85 ankalaura85 Exista persoane sau departamente subordonate consilierului juridic?De exemplu, un gestionar, sef aprovizionare se poate subordona unui conslier juridic? Sau ... (vezi toată discuția)
Organigrama consilier juridic Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua , am si eu o problema , lucrez la o fundatie iar in organigrama am observat ca consilierul juridic e trecut sub directorul financiar. Adica ... (vezi toată discuția)
Administrator versus director general intr-un srl (fisa postului) grunwald grunwald Buna ziua, Am de incheiat un contract de munca intre mine ca administrator (sunt asociat unic deci nu exista AGA sau CA) si mine ca director general. In ... (vezi toată discuția)