avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Un mic sfat...:)
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Un mic sfat...:)

As dori sa imi recomandati anumite carti....pentru a ma pregati sa urmez facultatea de drept (sunt informata de faptul ca va trebui sa dau un examen de admitere....materia la alegere...)dar dupa aceea as dori sa imi fac o idee....sa stiu si eu ce ma asteapta....mai pe scurt...sa fiu informata cat de cat...nu sa intru la drept fara sa am habar de nimic...:-/
:stunned: Pai nu inteleg, vrei sa sti ce vei studia in facultate? Va trebui sa intri si vei vedea pe parcurs ca sa iti recomand de pe acum sa studiezi drept penal, civil, dreptul muncii, tgo, constitutional si altele, ar fi fara rost ca nu ai intelege mare lucru, toate la timpul lor... mai ai rabdare!
Ultima modificare: Duminică, 25 Ianuarie 2009
Profesional New Consult, Consilier juridic
Da doresc sa stiu ce voi studia la facultate....dar aveti dreptate...cred ca rabdarea le rezolva pe toate:)
Multumesc frumos:D
Vei avea suficient de citit in facultate, iar fara un minim de ajutor , fara un cadru educational, nu vei reusi sa intelegi, sau vei intelege gresit.Poti incepe cu teoria generala a dreptului sau Istoria dreptului romanesc, dar nu citi prea mult ca te vor plictisi si vei fi dezamagita...
Dacă chiar eşti foarte curioasă, poţi încerca până atunci să citeşti Constituţia. Pe parcursul studiului se va reveni foarte des la textul ei, şi te va ajuta şi în anul I, când de obicei se studiază Dr. Constituţional. Pe noi nu ne lăsau în sală la seminariile de Consti dacă nu aveam la noi Constituţia. Fără prezenţă nu intram la exam, deci aşa se face că unii, la sf. anului aveau colecţie de Constituţii acasă. :)) Har Domnului cu librăria din şcoală.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2009
ContSters67724, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre facultatea de drept alex280795 alex280795 Salut tuturor ! Sunt in clasa a XII-a si vreau sa dau la facultatea de drept ! Sunt constient de ce ma asteapta , dar am o mica curiozitate si sper ca acesta ... (vezi toată discuția)
Sesiunea avocatelu avocatelu 1.in timpul facultatii ati invatat doar in sesiune sau si pe parcursul anului?(la citit ma refer)? 2.in sesiune cate ore alocati cititului? ms mult,mi-ar ... (vezi toată discuția)
Pasi necesari pentru a deveni avocat ContSters256555 ContSters256555 Buna seara, Tocmai am terminat clasa a 11-a la un liceu din Cluj si pe viitor, m-am gandit sa aplic la Facultatea de Drept din Cluj. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)