avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua.Am si eu o intrebare referitoare la o mostenire,am cumparat o casa prin o promisiune de vanzare-cumparare si intre timp cine trebuia sa imi faca actul de vanzare-cumparare a murit,acum am actionat in judecata copii acestuia pt a obtine o hotarare judecatoreasca.intrebarea este cat timp trebuie pana incepe procesul si cat dureaza el?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ionut_82 , utilizator 19:37, 8 Octombrie 2012
Paradoxal, intrebarea: "cat dureaza procesul" este cea mai grea!!!!

Eu personal nu pot sa dau niciodata un raspuns concret, deoarece durata unui proces depinde intotdeauna de o serie de factori mai mult sau mai putin obiective, care tin in cea mai mare masura de modul de organizare al instantelor, de gradul de incarcatura cu dosare, dar si intr-o masura apreciabila durata unui proces tine si de apararile pe care si cum intelege sa le faca partea adversa...

Nu exista in legislatia romana specificat niciunde un termen limita in care sa se incheie un proces.
multumesc.dar dar din mostenitori nu vine la proces decat 1din 4 ca pe ceilanti nu-i intereseaza.ce se poate intampla la proces?
Important este sa fie procedura de citare indeplinita; faptul ca persoanele respective inteleg sa nu se prezinte este problema lor si pentru acest lucru, nu va sta in loc procesul.

Repet: important este ca procedura de citare sa fie indeplinita si legala!
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretenții sau insolventa antoaneta12 antoaneta12 Îmi poate spune cineva care este durata unui proces pentru recuperare debit firma dacă cererea este formulata pentru pretenții sau insolventa? (vezi toată discuția)
Partajarea prin instanta sionroxana sionroxana Bună ziua. Problema mea este un titlu de proprietate cu trei proprietari, doi dintre ei decedați. Am încercat să fac ieșirea din indiviziune prin notariat ... (vezi toată discuția)