avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pretenții sau insolventa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pretenții sau insolventa

Îmi poate spune cineva care este durata unui proces pentru recuperare debit firma dacă cererea este formulata pentru pretenții sau insolventa?
Cel mai recent răspuns: , 00:44, 6 Martie 2020
In general un proces in pretentii dureaza mai putin decat o insolventa.
Durata este greu de estimat pentru ca depinde de foarte multi factori, de ex: modul de indeplinire a procedurii de citare, administrarea probelor - eventuale expertize, aglomerarea instantei, etc (pe pretentii) sau de etapele desfasurarii procedurii (pe insolventa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire liviughita liviughita DACA DORESC SA DEZBAT SUCCESIUNEA IN INSTANTA ,CAT AR DURA DACA CEILALTI NU VOR VENI(MOSTENITORI),MENTIONEZ CA NIMENI DINTRE NEPOTI SI NEPOATE NU AU LOCUIT SI ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului oanna1 oanna1 Buna ziua,am o fetitza de 6 ani si tatal este cetatean strain.noi suntem separati de cand avea copilul cateva luni.as vrea custodia fetei dar de el nu mai stiu ... (vezi toată discuția)
Restantieri asociatie de propietari Daniel cc Daniel cc Am o necaltitate in privinta popririi conturilor asociatiei datorate executarii juridice de catre RADET. Cine plateste taxa de executare juridica in valoare de ... (vezi toată discuția)