avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare suma platita cadastru dezmembrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare suma platita cadastru dezmembrare

Buna ziua,

Ca urmare a unei dezmembrari, avand hotarare irevocabila, s-a trecut la lotizare. Lot A si B. Pentru lotul A am depus actele pentru a face cadastru si inscriere in cartea funciara. Am fost nevoit sa fac si pentru celalalt lot, asa a zis expertul cadastrist ca i s-a cerut de la OCPI. Eu cum pot recupera suma de bani platita si pentru vecin in conditiile in care acesta are acum acte facute fara niciun efort dar nu vrea sa le achite.
Cel mai recent răspuns: ContSters266281 , utilizator 21:46, 10 Octombrie 2012
Printr-o mediere continua si permanenta cu vecinul, in instanta sau in cadrul comunitatii prin exprimarea/depunerea acatistului cu privire la blestemul pamantului.
E o gluma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe cadastru ContSters246530 ContSters246530 Buna seara, In urma unui proces s-a decis dezmembrarea unui teren si a constructiilor aferente. expertul cadastru care a facut documentatia pentru unul din ... (vezi toată discuția)
S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)
Cadastru dupa iesire din indiviziune ContSters246530 ContSters246530 Buna ziua, Dupa iesirea din indiviziune, prin hotarare judecatoreasca irevocabila, am contactat un expert cadastru pentru a depune actele la OCPI sa fac ... (vezi toată discuția)