avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,
Am si eu o intrebare.
Daca dupa moartea mamei nu am mostenit nimic,tot ce era a fost lasat prin donatie in timpul vieti,nu am frati, iar alte bunuri de valoare nu am mostenit, mai este necesar sa fac succesiunea dupa moartea ei?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:20, 7 Octombrie 2012
Nu mai are rost să mai faceti dezbaterea succesiunii, dar ar fi bine să acceptati mostenirea printr-o declaratie notariala. Cine știe, poate aflați în viitor că avea dreptul la ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire MARISSA7 MARISSA7 Suntem doi frati.Parintii nostri au decedat in urma cu 12. In timpul vietii mama noastra era proprietara unui apartament.50% din proprietatea acestui aprtament ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire laurentiuo laurentiuo mama mea a decedat in urma cu 2 ani. mai am un frate. am decis cu el si tata ca tata sa-mi faca contract de vanzare-cumparare cu drept dupa moartea lui, iar ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire, consecinte mediaset mediaset Eu si fratele meu am dat declaratie la notar ca renuntam la mostenirea dupa tata in favorea mamei,urmand ea sa mosteneasca de la tata tot si noi sa mostenim ... (vezi toată discuția)