avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Credit de nevoi personale si plata ratelor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Credit de nevoi personale si plata ratelor

Buna ziua! Este legala si posibila folosirea unui depozit bancar pentru plata unui credit de nevoi personale? Adica banii obtinuti din dobanda depozitului sa fie apoi lunar folisiti ca plata pentru ratele la credit? Sau, si mai mult, nu se poate sa scoatem un credit, bani lichizi, banii sa fie plasati intr-un depozit si pe o anumita perioda dobanda acelui depozit practic sa plateasca creditul?
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 23:06, 7 Octombrie 2012
ba da , de ce sa nu se poata ,mai ales daca faci imprumutul la o banca si depozitul la alta.
numai ca nu-i de loc economic dobanda incasata pe depozit este mult mai mica decat dobanda platita pentru imprumut
valentina
100valentina a scris:

ba da , de ce sa nu se poata ,mai ales daca faci imprumutul la o banca si depozitul la alta.
numai ca nu-i de loc economic dobanda incasata pe depozit este mult mai mica decat dobanda platita pentru imprumut
valentina

Am gasit pe net si situatii cand erau aproape egale... credit de nevoi personale cu ipoteca dobanda cam 5% pe an si de asemenea depozite la vedere cu 5% pe an...
daca reusiti sa luati un imprumut cu 5 % va rog sa ma anuntati si pe mine
100valentina a scris:

daca reusiti sa luati un imprumut cu 5 % va rog sa ma anuntati si pe mine

Vezi link:
[ link extern ]

Nu stiu cat de reale sau actuale sunt creditele respective... probabil ca trebuie verificat si direct la banci...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)
Executare silita , situatie disperata diblue diblue Va rog din suflet sa-mi spuneti ce mai pot face in situatia urmatoare: in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de 3000 euro.In 2008 am ... (vezi toată discuția)
Executare silitã fãrã ipotecã bosquet bosquet Am contractat un credit în valută în vederea unei refinanţări a 2 credite în lei. Nu am depus ca garanţie locuinţa (ipotecă). Este posibil ca în ... (vezi toată discuția)