avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Foarte urgent!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Foarte urgent!

In cat timp de la infiintarea unei societati trebuie facut primul contract de munca pentru a nu se plati amenda. si cat este amenda? Apoi ce acte mai sunt necesare pt buna derulare a unei firme? Firma este un SRL in domeniul textile - import - export.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: riana784 , utilizator 11:59, 27 Ianuarie 2005
societatea este constituita ca microintreprindere, intreprindere mica sau mijlocie...?Ce acte te intereseaza mai precis?
Madalina
daca esti microintreprindere trebuie sa angajezi cel putin un salariat in termen de 60 zile da la data eliberarii certif unic de inreg , daca esti intr mica sau mijlocie nu prea ai termen pt ca nu conteaza.
depinde de raspunsul tau privind ce statut ai in 2005, micro sau intr mica sau mijl, raspunde si apoi mai vedem dar tine cont ca de la infiintare pana in 30 zile ai unele declaratoii de facut si de ridicat reg unic de control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este data de la care curge termenul de 60 de zile ptr micro? de cand curge termenul de 60 de zile ptr angajare la microintreprindere. pe certificat sunt 3 date: 1- data inregistrarii / 11 martie 2- data CUI/ 14 ... (vezi toată discuția)
Se mai poate reveni la statutul de micro-intreprindere? neaflo neaflo As vrea sa-mi lamuresc o problema legata de renuntarea si revenirea dupa o perioada la statutul de micro-intreprindere. Odata ce statutul de ... (vezi toată discuția)
Firma noua dinutu dinutu Ce impozite, taxe locale, autorizatii trebuie sa plateasca o firma noua ?( la nivel local) va multumesc, dinutu (vezi toată discuția)