As dori sa ii intreb pe cei care sunt la curent cu acordarea de credite prin programul "Prima Casa" daca bancile acorda un astfel de credit pe PFA. In sensul ca as dori sa achizitionez o locuinta pentru a-mi desfasura activitatea acolo si, implicit pentru a locui, insa pe PFA, intrucat as dori ca ratele aferente unui astfel de credit sa le pot introduce la cheltuieli deductibile.
In caz contrar, va rog sa imi spuneti care ar fi celelalte variante disponibile (credit imobiliar, ipotecar?) Din cate stiu, spre deosebire de "Prima Casa", aceste tipuri de credite solicita si un avans considerabil.
Mentionez ca imi desfasor activitatea pe traduceri, iar PFA-ul e deschis de aprox. 3 ani.
Eu v-am intrebat daca atunci cand v-ati autorizat ca traducator ati trecut si pe la registrul comertului obtinand de acolo un certificat de inregistrare sau ati fost numai la Ad-tia Financiara.
In regula, in acest caz, sunt eligibila pentru achizitie apartament prin programul "Prima Casa" sau sunt considerata persoana juridica?
Ce optiuni as avea in acest ultim caz?
Repet, ceea ce ma intereseaza pe mine este sa pot deduce fiscal cuantumul cheltuielor cauzate de un eventual imprumut la banca (ratele).
Pfa medic orl
licea
Buna seara, va rog sa imi comunicati care sunt avantajele infiintarii unui pfa pentru un medic orl.
Va rog sa imi spuneti, care este cel mai avantajos mod din ... (vezi toată discuția)