avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nerespectare a hotararilor judecatoresti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nerespectare a hotararilor judecatoresti

Buna seara!In luna Februaire,Martie am depus la parchetul de langa raza Judeatoriei mun."X" o plangere penala,impotriva fostei sotii,pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti,referitoare la nerespectarea programului de vizita minori.Cazul a fost trimis spre ancheta catre politie in localitatea "Y''.Nici astazi (data curenta) n-am primit nici un raspuns din partea procuraturii referitoare la cazul in speta...indiferent care ar fi fost pozitia D-lui procuror,intrebarea mea este:CUM AS PUTEA din pct.de vedere procedural sa intru in posesia unor "concluzii"referitoare la acel dosar,care in opinia mea constituie acte doveditoare extrem de importante intr-un proces civil pe aceeasi cauza?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:26, 7 Octombrie 2012
Daca interesul dvs vizeaza sa va informati despre stadiul cauzei,aveti la indemana varianta sa solicitati oficial prim procurorului parchetului sa va comunice stadiul cercetarilor,eventual solutia dispusa in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
In urma unui incident masina mea a fost distrusa total burnei bebe burnei bebe acum un an in urma unui scandal intre sotul meu si un grup din alta comuna masina mea a fost distrusa total am fc plangere pt distrugere am stiut cine a ... (vezi toată discuția)
Certificat deces vaderetro vaderetro Buna, va solicit atentia pentru o problema oarecum bizara. De fapt, nici nu stiu daca este o problema, dar vreau sa ma asigur. Tatal meu a fost ucis anul ... (vezi toată discuția)