Buna seara!In luna Februaire,Martie am depus la parchetul de langa raza Judeatoriei mun."X" o plangere penala,impotriva fostei sotii,pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti,referitoare la nerespectarea programului de vizita minori.Cazul a fost trimis spre ancheta catre politie in localitatea "Y''.Nici astazi (data curenta) n-am primit nici un raspuns din partea procuraturii referitoare la cazul in speta...indiferent care ar fi fost pozitia D-lui procuror,intrebarea mea este:CUM AS PUTEA din pct.de vedere procedural sa intru in posesia unor "concluzii"referitoare la acel dosar,care in opinia mea constituie acte doveditoare extrem de importante intr-un proces civil pe aceeasi cauza?
Daca interesul dvs vizeaza sa va informati despre stadiul cauzei,aveti la indemana varianta sa solicitati oficial prim procurorului parchetului sa va comunice stadiul cercetarilor,eventual solutia dispusa in cauza
Certificat deces
vaderetro
Buna, va solicit atentia pentru o problema oarecum bizara. De fapt, nici nu stiu daca este o problema, dar vreau sa ma asigur. Tatal meu a fost ucis anul ... (vezi toată discuția)