avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare firma catering
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare firma catering

Buna tuturor,
Intentionez sa imi deschi o firma de catering, gen organizare evenimente nunta.. Deocamdata am doar ideea si.. banii.
Am niste intrebari la care v-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde.

1. Pentru acest gen de firma, imi recomandati II, PFA sau SRL?
2. Ca sa o deschid pe II sau PFA, am inteles ca am nevoie de o diploma, un curs, ceva specializare in domeniu, lucruri pe care eu nu le am. Este adevarat?
3. Voi comercializa si fructe si ciocolata (fantana de ciocolata). Pentru acestea am nevoie de aviz medic, etc..?

Deocamdata acestea sunt intrebarile mele, sper sa gasesc raspuns. Va multumesc anticipat!:D
Poti deschide orice gen de firma preferabil SRL.Indiferent de forma aleasa este nevoie de aviz sanitar pentru functionare, se va verifica bucataria unde se prepara produsele , ce trebuie sa indeplineasca toate conditiile de igiena.Cand vinzi mancare sunt necesare toate avizele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tip de firma pfa,ii sau srl trebuie sa aleg pentru firma catering, gen organizari evenimente. PopoviciR PopoviciR Buna seara, Intentionez sa-mi deschid o firma de catering, gen organizare evenimente nunta.. In acest moment am doar ideea. Am cateva intrebari la care ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma catering ab17 ab17 Buna ziua, Intentionez sa imi deschid o firma de catering si as avea nevoie de cateva lamuriri: 1. Trebuie sa infiintez o societate comerciala cu domeniul ... (vezi toată discuția)
Ce calificare trebuie sa ai ca sa prepari si sa vinzi bauturi pe baza de fructe si salate? sgirl sgirl Buna ziua. Doresc sa-mi deschid un SRLD cu activitatea de baza prepararea si comercializarea produselor alimentare. Mai exact doresc sa prepar sucuri din ... (vezi toată discuția)