avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratii de raportat pentru PFA la inceput de drum ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratii de raportat pentru PFA la inceput de drum ...

Am infiintat un PFA in luna august 2012, m-am inregistrat ca platitor de TVA si ca operator intracomunitar, la infiintare am optat pentru raportate trimestriala ; am desfasurat o activitate de consultanta in afaceri pentru o firma din UE, in luna septembrie am emis o singura factura de prestari servicii in EUR, si as dori sa imi clarific urmatoarele aspecte :
1. Cand depun Decl. 300, avand in vedere ca am optat pt trimestrial ? pana la 25 octombrie ?
2. Trebuie sa obtin un certificat digital pentru intocmirea decl 300 ?
3. Depun si Decl. 390 Vies, avand in vedere ca nu depasesc pragul de 300.000 Lei ?
4. Voi depune Decl 392A pana la 27.02.2013 ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:19, 8 Octombrie 2012
1.da, 25 oct 2012
2.nu este obligatoriu certificat digital, se poate depune si pe cd.
3.da, este obligatoriu sa depuneti decl. 390 vies pana pe data de 25 a lunii urmatoare.
4.da, daca CA nu depaseste 220.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert intracomunitar - decont tva abibulaleila abibulaleila BUNA ZIUA Am si eu o intrebare am o societate care cumpare lemne din Bulgaria si le vinde in Romania. am facut cerere pentru a ma inregistra in registrul ... (vezi toată discuția)
Declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile fiscale (așa cum am înțeles ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)