avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA activitate secundara - limita maxima coduri caen
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA activitate secundara - limita maxima coduri caen

Exista o limita maxima pentru codurile caen reprezentand activitatea secundara a unui PFA? intreb aceasta si in considerarea faptului ca spatiul alocat in sensul anterior mentionat, din formularul de inscriere de la Registrul Comertului, este restrans..
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Coduri caen iozefinap iozefinap La intocmirea dosarului pentru PFA am solicitat doua coduri CAEN unul principal , respectiv 8291 si unul secundar respectiv 8299 . Cei de la Registrul ... (vezi toată discuția)
Coduri caen LaurentiuAsaftei LaurentiuAsaftei Buna seara, Astazi am inceput procedurile in a-mi deschide un SRL-D. Dupa cum bine stiti, se pot alege doar 5 coduri CAEN cu exceptia comercializarii de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl AdrianaGavril AdrianaGavril La inregistrarea unei societati comerciale cate coduri caen am voie sa trec pe actul constitutiv? Cum procedez daca nu am inca spatiul inchiriat pentru ... (vezi toată discuția)