avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

La inregistrarea unei societati comerciale cate coduri caen am voie sa trec pe actul constitutiv?
Cum procedez daca nu am inca spatiul inchiriat pentru desfasurarea de activitate: trec doar sediul social si dupa inregistrez si punctul de lucru?

Mentionez ca firma desfasoara activitati conform cod caen 9602 - activitati de infrumusetare si intretinere corporala.
Cel mai recent răspuns: AdrianaGavril , utilizator 18:07, 9 Februarie 2013
Daca nu este srl tip D , nu sunteti limitat la un anumit numar de coduri.
Daca infiintati ulterior un punct de lucru, veti suporta costuri suplimentare.
Va multumesc mult pentru raspuns.
Imi cer scuze dar, mai am o intrebare: daca trec pe cererea de inregistrare de la Registrul Comertului faptul ca desfasor activitati la domiciliul clientului, sunt necesare avizele de la Directia de Sanatate Publica, PSI? Acest lucru vreau sa-l fac doar pana imi gasesc punctul de lucru, ceea ce nu am in acest moment. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d cu domenii de activitate diferite mely67 mely67 Va rog daca ma puteti ajuta cu niste lamuriri.; - un SRL-D infiintat cu activitate principala 4791 \"Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi ... (vezi toată discuția)
Cod caen AngelaSimina AngelaSimina Va rog, daca trec cod CAEN in actul constitutiv al SRL-ului ceva legat de comert cu alimente, bauturi. Treb neaparat sa obtin vreun aviz? Pe moment am ... (vezi toată discuția)
Deschidere salaon unghii false Mirabelapomparau Mirabelapomparau Buna ziua, As dori sa deschid un salon de unghii false, eu mai am o firma si printre toate codurile caen cre le am in afara de obiectul principal il am si ... (vezi toată discuția)