avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... perioada de intrerupere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

perioada de intrerupere

Va rog mult sa-mi spuneti cum se poate recupera perioada dintre doua angajari (aproximativ 2 luni) in cazul incheierii contractului de munca la o firma si reangajarea la o alta firma, pentru a nu fi considerata intrerupere ,in vederea obtinerii dreptului de a intra in concediu pentru cresterea copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 8 Octombrie 2012
NU aveti cum sa o recuperatiu decat prin incheierea unui contract in baza caruia sa realizati venituri supuse impozitului pe venit ..venituri care se vor lua in calcul la stabilirea indemnziatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului mai mare daca am doua contracte de munca? iolanda15 iolanda15 Stimati juristi, Va rog sa-mi spuneti daca voi beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului, mai mare in conditiile in care am incheiat al ... (vezi toată discuția)
Info concediu crestere copil dmitheone dmitheone Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu niste informatii in legatura cu urmatoarea situatie.Sotia mea trebuie sa nasca luna aceasta.Ea nu a lucrat si nu are ... (vezi toată discuția)
Administrator firma - insarcinata suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua O doamna care are calitatea de administrator firma dar are si contract de 2 ore la propria firma este insarcinata.Poate intra in concediu crestere ... (vezi toată discuția)