avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... masura siguratorie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

masura siguratorie

detin contract de subinchiriere spatiu fara acord proprietar si totodata inchiriere bunuri(mobilier,aparatura salon)Am achitat chiria in avans,am facut renovari si acum proprietarul cere evacuarea ,intrucat cel care a subinchiriat nu ia inminat chiria .Acelasi refuza sa-mi inapoieze suma avans,cheltuielile cu modernizarea ,etc Pot ridica mobilierul (ptr care avem PV ) si sa evacuez?
Cel mai recent răspuns: ramescu , utilizator 10:19, 9 Octombrie 2012
Al cui este mobilierul, al proprietarului sau al chiriasului(care v-a subinchiriat ...)?
mobilierul si aparatura din salon sunt ale celui care mi-a subinchiriat si care mi le-a predat cu PV de predare
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
ramescu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de subinchiriere pol27 pol27 Buna ziua, am o problema legata de un contract de subinchiriere si anume : Eu sc am inciriat un spatiu comercial de la o persoana fizica cu un pret, si ... (vezi toată discuția)
Cum anulez un contract de inchiriere urgent va rog sa maajutati!!! wajdi wajdi :(( vreau sa anulez un contract de inchiriere eu fiind chiriasul si sa imi recuperez avansul de 1100euro;reprezentand plata pe 4luni plus garantie si comision ... (vezi toată discuția)
Contract de subînchiriere ContSters54707 ContSters54707 Bună ziua. Am următorarea speţă. O societate comecială ia în chirie un spaţiu cu contract de închiriere în care este menţionat că locaţia ... (vezi toată discuția)