avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj succesoral

dosarul a fost stramutat.Dupa 3 ani ,dupa 3 plangeri penale am reusit sa dovedesc falsurile din expertiza,timp in care dosarul a intrat in perimare ramanand la inst unde a fost stramutat.Pt a depune o noua actiune unde o depun,in loc unde a fost stramutata?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:18, 8 Octombrie 2012
Perimarea intervine in cazul pasivitatii partii si nu cum relatati dvs., pentru ca a fost nevoie de solutionarea a 3 plangeri penale.Solicitati repunerea pe rol.
Daca dosarul a fost suspendat pana la solutionarea plangerilor penale si nu ca urmare a ramanerii in nelucrare din pricina partii, atunci nu intervine perimarea si puteti face cerere de repunere pe rol, depunand sentintele penale in sensul anularii falsurilor.

Oricum, ffind vorba despre un partaj puteti formula oricand o noua cerere de iesire din indiviziune.

Cea veche are insa avantajul taxei de timbru deja achitate, un nou dosar de partaj introdus acum trebuind timbrat cu 3% din valoarea masei partajabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea si perimarea judecatii ioanaviviana ioanaviviana Poate par prea indrazneata, dar am sa fac totusi o intrebare. Ma poate ajuta cineva cu materiale despre acest subiect? Multumesc frumos. Dar, in primul ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua .Am o problema si va rog sa ma ajutati:Fratele meu in anul 2008 a deschis un proces de partaj cu fosta sotie.In 2010 in septembrie fosta ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la judecata dana_ludmila dana_ludmila S-a cerut suspendarea judecarii cauzei pana la solutionarea unui alt dosar. Instanta a admis cererea si a suspendat dosarul. Partea adversa vrea sa renunte ... (vezi toată discuția)