avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Retinere numere de inmatriculare si certificat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Retinere numere de inmatriculare si certificat

Mi-au fost retinute numerele de inmatriculare si certificatul autoturismului pentru ca asigurarea RCA expirase( acest lucru sa intamplat la mine in oras mai exact slatina)in cat timp imi pot recupera certificatul si numerele de inmatriculare??? in lege eu unu nu am gasit nimic despre restituirea numerelor de inmatriculare,in cat timp se restituie?15 zile 30??
Cel mai recent răspuns: ovidiussmmi , utilizator 12:13, 21 Iulie 2013
neplata RCA-ului atrage retinerea certificatului dupa ce faci asigurarea te duci cu dovada ei-polita ,si faci dovada normal i se va da pe loc sau te vor program ei
Asigurarea am facut-o in aceasi zi.....(dupa ce mi-au fost retinute numerele bineinteles) pana mi le-a dat politia a durat o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina bulgaria alinu2_6 alinu2_6 am o masina care a fost inmatriculata in bulgaria pana acum 2 ani cand politia mi-a retinut talonul si numerele din cauza asigurarii auto.acum ma intreb ce pot ... (vezi toată discuția)
Temei excludere despagubire pentru rca expirat pagubit. adiardelean77 adiardelean77 Masina mea cu rca expirat a fost avariata de o masina cu rca valabil, in timp ce circulam pe un drum public. Vinovat este soferul cu rca valabil, conform ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost oprit de către poliție pentru un control ... Adriana0903 Adriana0903 Buna ziua! Am fost oprit de către poliție pentru un control de rutina. In urma controlului s-a constatat că asigurarea RCA era expirata de 2 zile. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)