in urma unui conflict verbal, inceput de catre cealalta persoana (ca la noi la romani ... s-a lasat si cu injuraturi), persoana nu a mai rezistat si a sarit si ma strans de gat, eu avand cheia de la masina in mana, incercand sa ma eliberez, am lovit din greseala persoana in zona barbiei, provocandui o rana. cand am observat, ca-i curge sange i-am zis sa termine si sa mergem sa-i pun un leocoplast, dar el a refuzat si a sunat la 112. A venit politia de sector si smurdul. Politia mi-a dat amenda (200 Ron) pentru provocare si participare la scandal, ne fiind atent am semnat procesul verbal. Se mai poate face ceva??? Nu stau prea bine cu banii ca sa-mi permit un avocat.
Dupa doua zile, m-am intalnit cu persoana respectiva si vrea sa-i dau 250 euro, ca sa nu ma dea in judecata. Vrea banii in doua zile. Asa ca pana pe data de 10.10.2012 , va rog frumos, un raspuns, ca nu stiu ce sa fac. Ce sa fac???
Multumesc.
Procesul verbal de contraventie se poate contesta in termen de 15 zile de la comunicare la instanta arondata locului unde s-a petrecut fapta. Puteti cel mult prelungi durata pana cand trebuie sa achitati banii, ca de anulat PV e cam greu. cat despre 250 de euro, mergeti la politie si solicitati sa se organizeze un flagrant pentru savarsirea infractiunii de santaj. Bafta!
Accident rutier
paraypan
intr-o curba cu drumul plin de denivelari cu o viteza de 50 km/h am acrosat 2 fetite de pe marginea drumului si cu masina incercand sa le evit am ajuns intr-un ... (vezi toată discuția)
Vreau raspuns
Dumitru_Andrei
Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastra de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. SI cred ca ... (vezi toată discuția)