avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... din victima, am devenit agresor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

din victima, am devenit agresor

in urma unui conflict verbal, inceput de catre cealalta persoana (ca la noi la romani ... s-a lasat si cu injuraturi), persoana nu a mai rezistat si a sarit si ma strans de gat, eu avand cheia de la masina in mana, incercand sa ma eliberez, am lovit din greseala persoana in zona barbiei, provocandui o rana. cand am observat, ca-i curge sange i-am zis sa termine si sa mergem sa-i pun un leocoplast, dar el a refuzat si a sunat la 112. A venit politia de sector si smurdul. Politia mi-a dat amenda (200 Ron) pentru provocare si participare la scandal, ne fiind atent am semnat procesul verbal. Se mai poate face ceva??? Nu stau prea bine cu banii ca sa-mi permit un avocat.
Dupa doua zile, m-am intalnit cu persoana respectiva si vrea sa-i dau 250 euro, ca sa nu ma dea in judecata. Vrea banii in doua zile. Asa ca pana pe data de 10.10.2012 , va rog frumos, un raspuns, ca nu stiu ce sa fac. Ce sa fac???
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters119945 , utilizator 21:42, 9 Octombrie 2012
Procesul verbal de contraventie se poate contesta in termen de 15 zile de la comunicare la instanta arondata locului unde s-a petrecut fapta. Puteti cel mult prelungi durata pana cand trebuie sa achitati banii, ca de anulat PV e cam greu. cat despre 250 de euro, mergeti la politie si solicitati sa se organizeze un flagrant pentru savarsirea infractiunii de santaj. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier paraypan paraypan intr-o curba cu drumul plin de denivelari cu o viteza de 50 km/h am acrosat 2 fetite de pe marginea drumului si cu masina incercand sa le evit am ajuns intr-un ... (vezi toată discuția)
O persoană deţine pozele mele intime!! Loredana Fridmam Loredana Fridmam Buna seara ! Apaproximativ cateva zile in urma o persoană mi- a spart contul de instagram si ma santaja ca are pozele mele intime , daca nu fac ce vrea el le ... (vezi toată discuția)
Vreau raspuns Dumitru_Andrei Dumitru_Andrei Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastra de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. SI cred ca ... (vezi toată discuția)