avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Astept un raspuns urgent - nu imi pot recupera cartea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Astept un raspuns urgent - nu imi pot recupera cartea de munca

de la ITM sau oficiu de pensii mi-au pierdut cartea de munca de o perioada lunga tot merg de la usi la usi fara nici un rezultat firmele unde am lucrat au dat faliment unde ma pot adresa pentru a intra in posesia carti de munca 25 de ani a fost de fata si in urma cu 2 ani gata nu o gasesc .De la protectia consumatorilor ma pot ajuta cu ceva .Va multumesc anticipat pentru un raspuns concret deoarece nu mai stiu incotro sa mai plec
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 8 Octombrie 2012
De la fostii angajtorii solicitati eliberarea de adeverinte de vechime, dupa publicarea in M.Of. apierderii carnetului de munca , astfel :
- daca ati lucrat in sectorul public si angajatorii nu mai sunt de gasit va adresati Arhivei Nationale - Directiei Judetene in raza careia a avit sediul angajatorul dvs.

- daca ati lucrat in sectorul privat si angajatorii nu mai sunt de gasit va adresati ITM-ului .

OPC-ul nu are nicio legatura cu carnetele de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare vechimea in munca adragan964 adragan964 buna ziua,cum as putea sa-mi recuperez anii de vechime cu adeverinte de vechime sau ceva asemanator(cartea de munca mi-a pierdut-o ultimul patron iar firma nu ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime de la firmele la care am lucrat flori9 flori9 Buna ziua, in cazul in care cineva a lucrat la mai multe firme care intre timp nu mai exista (au falimentat sau nu) cum poate intra in posesia adeverintelor ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)