avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

contract de imprumut

Am incheiat un contract de imprumut in aprilie 2008. Am mers la executor pentru a ma ajuta sa recuperez banii si a spus ca nu mai pot face nimic pentru ca au trecut mai mult de 3 ani si s-a prescris datoria. Se mai poate recupera datoria, ce as putea sa fac pentru a recupera banii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:28, 9 Octombrie 2012
Pentru cat timp ati imprumutat banii ?Dupa data scadentei nu v-a facut nicio plata ? Daca au trecut 3 ani de la data scadentei si nu au fost facute acte ce intrerup termenul de prescriptie, executorul are dreptate si numai pe cale amiabila puteti recupera, nu prin executare silita.
Mai insistati pe langa imprumutat sa va dea banii.

Incercati sa contactati imprumutatul sa-i ziceti ca-l mai pasuiti si sa incheiati un act aditional acelui imprumut cu o alta data de scadenta.
Pentru 3 luni l-am imprumutat. Mi-a dat doar 10 % din banii. De insistat insist degeaga. Sa inteleg ca pot sa imi iau adio de la banii?
da, nu-l mai puteti constrange sa ii inapoieze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea datoriei nicoaradidina nicoaradidina buna ziua, va rog sa imi spuneti daca mai am vreo sansa sa imi recuperez niste bani dati imprumut in anul 2007, in conditiile in care in anul 2011 am primit in ... (vezi toată discuția)
Mai pot folosi un bilet la ordin dupa patru ani de la data emiterii? Mitra Mitra In urma cu patru ani am imprumutat o firma cu o suma de bani, pe care i-am transferat prin banca. Am contractul de imprumut si un bilet la ordin avalizat de ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut cu garntie ipotecara Andreeaioana Andreeaioana Contractul e incheiat prin notariat si a expirat de 3 ani. In contract se preciza ca in cazul in care nu se achita suma pana la data scadentei se percep 1% ... (vezi toată discuția)