avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DREPTUL LA SOMAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DREPTUL LA SOMAJ

Mai am o intrebare. Aceste 12 luni COTIZATE IN 24 LUNI TREbuie sa fie lucrate consecutiv la aceiasi firma sau se adun, pentru ca eu inainte de 2-02-2008. am lucrat la alta firma , dupa care am fost angajat la firma respectiva,[de la firma respectiva am plecat de pe data 1-09-2007, iar la firma actuala mi sa facut angajarea pe 2-02-2008, a fos o perioada de 4 luni in care am muncit fara carte de munca]
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:04, 25 Ianuarie 2009
Nu este obligatoriu ca cele 12 luni sa fie lucrate la acelasi angajator. Pentru a beneficia de somaj, trebuie sa rezulte din cartea de munca ca ati lucrat 12 luni din 24 de luni anterioare introducerii acetelor pentru a beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? Nicolaescu Simona Nicolaescu Simona Am o intrerupere de o luna pe cartea de munca in ultimul an respectiv luna octombrie 09 firma la care m-am angajat incepand cu 01.11 este in procedura de ... (vezi toată discuția)
Somaj cornelia1986 cornelia1986 daca am lucrat la o firma din decembrie 2010 pana in aprilie 2012 si am plecat cu demisie,am stat 2 luni acasa si m-am reangajat la o firma cu contract de ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiei pentru somaj georgiana88 georgiana88 Buna ziua...as dori sa ma lamuriti intr-o situatie:am muncit la o firma cu carte de munca din data de 11.09.2008 pana in 12.10.2009 cand mi-au bagat somaj.Am ... (vezi toată discuția)