avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

loc de veci

Multumesc de raspuns.Rog spuneti-mi care sunt conditiil;e de prelungire
Cel mai recent răspuns: corsalex , utilizator 18:15, 15 Iunie 2014
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiect identic
2-Fiecare administratie de cimitir detine regulament interior prin care prevede criteriile si conditiile de acodare-concesionare loc de veci si posibilitatea preluarii locului de veci de catre rudele titularului de contract de concesiune in cazul decesului acestuia
3-In raport de regulamentul intern fiecare administratie de cimitir concesioneza locurile de veci pe diferite perioade de timp.7,25,49 ani
am o intrebare legata tot de locul de veci: locul este cumparat din anul 1991, unde sunt ingropati bunicii. locul este foarte ingrijit, cu fundatie din beton si este imprejmuit cu un lant foarte gros. apartin de o parohie unde preotul cere destul de multi bani, si la contributie mai vine si cu botezul de nu stiu cate ori pe an si mai vine si cu cerseala pentru donatii...in fine, o cataloghez afacere. intrebarea este urmatoarea: are voie sa curete tot cimitirul de fier? adica sa taie fierul de la oamenii care au locurile de veci imprejmuite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea titularului locului de veci concesionat!am o nedumerire: cum trebuie sa procedez pt schimbarea ... Laurentiu C Laurentiu C Buna seara! Am o nedumerire: Cum trebuie sa procedez pt schimbarea titularului locului de veci concesionat, acesta fiind in prezent pe numele mamei decedate? ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)