avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii deducere personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

deducere personala

Buna ziua,

As dori sa aflu cum mi se calculeaza deducerea personala in cazul in care am avut un job pana in 18 sept 12, job pe care nu-l mai am de la data respectiva. Am avut si am in continuare un part-time de 2h/zi. Cum mi se calculeaza pe ultima parte a lunii sept deducerea si in lunile ce urmeaza in conditiile in care aceasta este mai mare decat venitul meu impozabil?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 9 Octombrie 2012
Deducerea la c.i.m. cu timp partial se va acorda numai daca va declarati functia de baza la acel angajator cu care aveti incheiat acest c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca simultan ContSters374318 ContSters374318 Buna ziua, Studenta la zi si am un job principal de 8 h pe zi, de luni pana vineri iar ar trebui ca incepand de saptamana viitoare sa mai am un job cu norma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Elis91 Elis91 Buna seara, sunt o graviduta care urmeaza sa nasca in a doua jumatate a lunii iunie 2019 si ma aflu intr-o situatie nu prea placuta, mentionez ca in momentul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu crestere copil avramgeorgiana avramgeorgiana Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o privinta. Am nascut pe 10 octombrie 2016,concediul postnatal s-a terminat pe 12.12 am cele 12 luni lucrate succesiv ... (vezi toată discuția)