avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu primarie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu primarie

Sunt angajat ca agent de paza pe perioada nedeterminata din anul 2007 si am o vechime totala in munca de 15 ani, iar salariul meu este de 720lei iar al altor colegi incadrati la fel dar cu o vechime totala in munca de 5-6 ani este de 760lei.
Ce as putea face ? Ce salariu ar tebuie sa am ? Secretara si contabila spun ca sunt dezavantajat pt ca am o vechime in munca mai mare.
Nu cred ca aste corect!!!!
Va rog sa ma ajutati ma aflu in aceasta situatie de 2-3 ani.

Alte discuții în legătură

Modificarea salariului dupa schimbarea transei de vechime- unitate bugetara draguta58 draguta58 Ex: Un agent de paza cu o vechime in munca de peste 20 de ani are un salariu de incadrare acum de 900 de lei ( in acest salariu e inclus si sporul de vechime ... (vezi toată discuția)
Refuzul incadrarii pe post dupa terminare cursuri de specialitate zott zott Buna ziua , acum 6 ani m-am angajat ca pompier - paznic la o institutie bugetara , ulterior am fost trimis la specializare ca si agent paza de catre acea ... (vezi toată discuția)
Vechimea pe perioada concediului de maternitate anna76 anna76 Buna ziua! Lucrez in invatamant din 1996.In perioada 1.09.2006-10.03.2008 am avut concediu de crestere si ingrijire a copilului.Pana acum mi s-a recunoscut ... (vezi toată discuția)