avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reintoarcerea la locul de munca din crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reintoarcerea la locul de munca din crestere copil

buna seara , as dorii sa ma intorc mai devreme la serviciu dar in alta parte si as vrea sa stiu daca beneficiez de acei 500 de lei eu semnand contractul pe 2 ani dar avand in vedere ca s-a schimat legea,pot beneficia si eu dca imi schimb locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:29, 9 Octombrie 2012
Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de reintoarcerea la locul de munca de unde vi s-a suspendat c.i.m. ac urmare a intrarii in CCC.

Astfel, la fostul angajator se va depune o cerere de reluare a activitatii si de incetare a c.i.m. cu aceeasi data.
Pentru siguranta dvs, ar trebui ca in paralel cu acestea sa incheiati si noul c.i.m.
Deocamdata nu a fost publicata in M.O. legea de modificare a OUG 111/2010 asa ca nu stim daca veti putea beneficia de stimulentul de insertie in cazul in care ati optat pentru CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Posibilitati de intrerupere si de reluare a ccc draghicimarianjan draghicimarianjan lucrez in invatamint ca suplinitor cu contract pe 1 an ,daca intru in crestere copil si aleg sa ma intorc la munca dupa 6 luni iar in urmatorul an scolar nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ramona727 ramona727 am o fetita nascuta in data de 27.08.2012 si inca nu am intrat in concediu de crestere a copilului.Daca aleg un an, in ce luna trebuie sa revin la locul de ... (vezi toată discuția)