Am un magazin de haine noi si as vrea sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea nelamurire:am 2 furnizori iar pe facturile de la acestia apare la achizitia de marfa: pozitia 1 "Mix haine noi firmele..." x bucati la pretul y.
La completarea NIR-ului eu fac mai multe pozitii la care scriu Mix haine noi pozitia 1 si la fiecare preturile de vanzare.Este corect asa?
Sau tb sa scriu separat de ex :tricouri (5 pozitii pt 5 preturi diferite de vanzare),camasi (3 pozitii pt 3 preturi diferite),geci (4 pozitii pt 4 preturi) etc...
Daca nu este corect cum fac,ce as putea face acum dupa 2 ani de completat in modul prezentat(fara identificarea clara a articolelor).
Intocmiti NIR-ul cu mentionarea fiecarui articol sau grup de articole. Nu este corect cum ati intocmit. Nu mai aveti ce face dupa doi ani de zile.Reglementati situatia si introduce-ti si in casa de marcat noile denumiri.
In casa de marcat eu bat fiecare articol cu denumirea lui(tricou,geaca etc) si cu pretul respectiv. Deci problema este sa fac si nir -ul separat pe grupe de marfa?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.