Am un magazin de haine noi si as vrea sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea nelamurire:am 2 furnizori iar pe facturile de la acestia apare la achizitia de marfa: pozitia 1 "Mix haine noi firmele..." x bucati la pretul y.
La completarea NIR-ului eu fac mai multe pozitii la care scriu Mix haine noi pozitia 1 si la fiecare preturile de vanzare.Este corect asa?
Sau tb sa scriu separat de ex :tricouri (5 pozitii pt 5 preturi diferite de vanzare),camasi (3 pozitii pt 3 preturi diferite),geci (4 pozitii pt 4 preturi) etc...
Daca nu este corect cum fac,ce as putea face acum dupa 2 ani de completat in modul prezentat(fara identificarea clara a articolelor).
Intocmiti NIR-ul cu mentionarea fiecarui articol sau grup de articole. Nu este corect cum ati intocmit. Nu mai aveti ce face dupa doi ani de zile.Reglementati situatia si introduce-ti si in casa de marcat noile denumiri.
In casa de marcat eu bat fiecare articol cu denumirea lui(tricou,geaca etc) si cu pretul respectiv. Deci problema este sa fac si nir -ul separat pe grupe de marfa?