avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare NIR
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare NIR

Buna ziua,

Am un magazin de haine noi si as vrea sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea nelamurire:am 2 furnizori iar pe facturile de la acestia apare la achizitia de marfa: pozitia 1 "Mix haine noi firmele..." x bucati la pretul y.

La completarea NIR-ului eu fac mai multe pozitii la care scriu Mix haine noi pozitia 1 si la fiecare preturile de vanzare.Este corect asa?
Sau tb sa scriu separat de ex :tricouri (5 pozitii pt 5 preturi diferite de vanzare),camasi (3 pozitii pt 3 preturi diferite),geci (4 pozitii pt 4 preturi) etc...

Daca nu este corect cum fac,ce as putea face acum dupa 2 ani de completat in modul prezentat(fara identificarea clara a articolelor).

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cry_mitroi , utilizator 20:56, 9 Octombrie 2012
Intocmiti NIR-ul cu mentionarea fiecarui articol sau grup de articole. Nu este corect cum ati intocmit. Nu mai aveti ce face dupa doi ani de zile.Reglementati situatia si introduce-ti si in casa de marcat noile denumiri.
In casa de marcat eu bat fiecare articol cu denumirea lui(tricou,geaca etc) si cu pretul respectiv. Deci problema este sa fac si nir -ul separat pe grupe de marfa?
Exact. Mentionati fiecare tip de articol in NIR. Dvs. vindeti tricouri, camasi bluze...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate folosire fise magazie? cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am un magazin de haine noi si as vrea sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea nelamurire:am 2 furnizori iar pe facturile de la ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a completa/detine nir la un pfa cu norma de venit neplatitor de tva GabrielONE GabrielONE Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. Detin un PFA cu domeniu de activitate principal \"activitati fotografice\" la care i-am adaugat de curand inca 4 coduri ... (vezi toată discuția)