avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... consum enorm de energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

consum enorm de energie electrica

Buna ziua.
Am si eu o intrebare legata de consumul de energie electrica.Ieri mi-a venit o factura cu recalcularea ultimelor 2 luni in care imi apare si pe factura si pe contor un consum de 11000kwh si o suma de 4900ron.
Am facut sesizare la furnizor si mi sa spus ca se deplaseaza la locul faptei sa verifice dar daca nu se constata o defectiune la contor trebuie sa platesc si deplasarea. Credeti ca este posibil ca intr-o garsoniera sa se faca un consum de 11000kwk ? Eu locuiesc in aceasta garsoniera din 1983 dar nu mi sa intamplat asa ceva niciodata.
Va multumesc.
Gabriel
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 10:04, 9 Octombrie 2012
Din cate stiu la compania de furnizare de electricitate exista tariful social, in care clientul are un anumit pret pe kwh dar are si o anumita cantitate de energie in care trebuie sa se incadreze lunar, cand acea cantitate este depasita tariful se tripleaza, asigurati-va nu va aflati in unul din aceste cazuri. Acum ma gandesc ca 11000 Kwh in 2 luni intr-o garsoniera, ori aveti un combinat sidelurgic in garsoniera ori exista o defectiune la contor. Faptul ca trebuie sa achitati deplaserea furnizorului in vederea constatarii si repararii defectiunii mi se pare un abuz pe fata...
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
Filip Alexandru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie electricitate - furt la "tariful cr2"? nicu istrate nicu istrate stimate doamne, stimati domni, am preluat (ca urmare a decesului tatalui meu) un contract de furnizare a energiei electrice pe care l-am semnat la filiala ... (vezi toată discuția)
Recalculare energie electrica neinregistrata MLV MLV In ziua de 16.09.2011, cu ocazia unui cotrol efectuat la o societate comerciala de catre cei in drept, s-a constatat ca grupul de masurare a energiei ... (vezi toată discuția)
Litigiu factura electricitate magduta52 magduta52 Buna seara, am o mare problema cu furnizorul de energie electrica. S-a defectat contorul si a inregistrat o cantitate mare de kwh, am reclamat , ei l=au trimis ... (vezi toată discuția)