avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in executare hotarare fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in executare hotarare fond funciar

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti si mie cum sa procedez ca urmare a ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti pe fond funciar - modificare titlu de proprietate. Aceasta a fost investita cu formula executorie si eu ma gandesc sa fac o notificare la comisia locala sa solicit punerea in executare, si daca da ma puteti ajuta cu un model de notificare. Cum ma sfatuiti sa procedez? Ma gandesc ca acesta ar fi primul pas deoarece cred ca nu trebuie acum sa apelez lanotificare prin executor .
Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Cum sa cer punerea in aplicare a unei sentinte civile investita cu "noi, presedintele romaniei"? andutza_puishor andutza_puishor Sentinta pentru retrocedarea unui teren a fost definitiva si investita cu \"Noi, Presedintele Romaniei\" in 2003; Din acel moment si pana astazi, am solicitat ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de punere in posesie officemvp officemvp Am avut un proces cu primaria privin revendicarea unui teren si am castigat prin hot def si irev. acest terenul Va intreb daca pot, sa solicit Primariei,in ... (vezi toată discuția)