avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit auto

pensionar- credit auto pe 10ani achitat 3 ani, am facut cerere la banca pt reesalonarea datoriei dar banca refuza, am cerut pradarea gajului (aototurismul) si stingerea datoriei. Banca a pretins pe langa predarea gajului si plata unei terte sume pe mitiv ca gajul nu mai acopera suma imprumutata , adica pe le dau si masina dar raman si cu rate ce ma sfatuiti

Alte discuții în legătură

Achizitie bun imobil prin credit bancar mirelaard mirelaard In cadrul unui SRL s-a achizitionat prin credit o constructie. aceasta societate are in prezent conturile blocate si mai multe datorii la terti si inca o suma ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Executare silita zoltanilona zoltanilona Buna ziua.As dori si eu un raspuns daca se poate.In 2010 am luat un credit de 22200 pe firma la care sotul meu a pus gaj masina .Am platit cateva rate dupa ... (vezi toată discuția)