avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taxa de radiodifuziune!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taxa de radiodifuziune!

Buna ziua. Suntem un SRL cu sediu intr-o locatie inchiriata si ne-a venit acum, dupa 3 ani somatie sa platim taxa de radiodifuziune, respectiv din ian. 2010 pana la zi. Conform Deciziei ICCJ 607/03.02.2011 si publicata in MO, Partea I, nr. 318, firmele nu mai au obligativitatea platii acestei taxe. Totusi ei fac referire la Lg. 41/94 care nu face precizari exacte privin plata sau neplata. Ce sa facem?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 13:19, 9 Octombrie 2012
se aplică ultima lege.Contestaţi imediat somaţia de plată.Sunt obligaţi să vă comunice răspunsul în interiorul a 30 de zile de la primirea Contestaţiei.Dacă soluţia e negativă, apelaţi imediat la instanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio Silviu Hategan Silviu Hategan Am un SRL cu punct de lucru un chiosc.Nu este dotat cu aparatura radio -TV. Am fost chemat in instanta de S.R.de Radiodifuziune pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv juby juby buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu taxa radio tv . s a abrogat sau nu legea nr 41/1994 sau anumite aliniate din lege prin care nu mai suntem ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)