Sunt parat intr-un proces de divort.
As dori sa mentionez in intampinare urmatoarele:
"Am remarcat la reclamanta urmatoarele:
-are o lipsa generalizata de incredere in alte persoane;
-neavand incredere in celelalte persoane, nu se simte obligata sa fie onesta cu acestea;
-are incredere doar in cateva persoane din familia ei si se simte in largul ei doar in prezenta acestora;
-nu se poate separa de aceste persoane, pentru perioade de ordinul saptamanilor;
-cauta fel de fel de intelesuri ascunse in actiunile altor persoane;
- in loc sa poarte discutii deschise, incearca sa comunice printr-o simbolistica a obiectelor puse la vedere;
-este resentimentara, neiertatoare in majoritatea situatiilor, indiferent cat timp a trecut de la producerea unui eveniment;
-poarta ranchiuna in mod persistent, se gandeste cum ar putea sa pedepseasca alte persoane in mod exemplar;
-nu vrea sa isi asume responsabilitatea pentru greselile sale, intotdeauna altcineva a fost de vina, ea facand tot ceea ce ii statea in putinta;
-are o logica rigida, da dovada de incapatanare, are disponibilitate redusa de cooperare si negociere;
-nutreste banuieli nefondate cu privire la fidelitatea partenerului de viata;
-interpreteaza atitudini neutre sau conciliante ale altor persoane ca ostile sau lipsite de consideratie;
-fara a-i spune in prealabil interlocutorului ce actiune ar dori sa intreprinda acesta, incepe dupa ceva timp sa-l acuze direct pe acesta ca nu a realizat actiunea asteptata de catre ea;
-nu tine seama de sentimentele altora, da dovada de un egoism iesit din comun, are tendinta de a raporta totul la persoana sa;
-in permanenta, are senzatia ca drepturile ii sunt incalcate;"
Spuneti-mi, va rog, daca solicit in baza celor sesizate la ea realizarea unei expertize psihologice a mea si a ei, care ar fi variantele in care s-arputea desfasura evenimentele?
nu este nevoie de expertiza , se aproba greu. daca doriti doar divortul u inteleg de ce nu divortati prin acord. si asa sunt suficiente motive...problema este daca va luptati pentru custodia vre-unui copil. in rest, sunteti ca si divortat
Numerologie...
Herra_
NUMEROLOGÍE s. f.ştiinţă a numerelor, care, apelând la complicate legi ale matematicii astrale, serveşte astrologilor pentru definirea destinului uman. ... (vezi toată discuția)