avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concedii medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concedii medicale

Am mai revenit cu acest subiect in legatura cu contractul de prestari de servicii pe perioada determinata. In urma discutiilor cu d-voastra reiesea ca unitatea trebuie sa vireze 0,85% ptr concedii medicale. Am cerut la intreprindere ce se retine si situatia se prezinta astfel: unitatea a retinut:10,5%,5,5%.0,5%,16% de la salariat si a virat 20,8%,5,2%,0.5%,0,15% si 0,85%. Ma intreb in acest caz de ce nu se plateste concediul medical? Sau poate sa merg la Casa de asigurari de sanatate sa vad daca plateste ea. Dupa mine aceste concedii medicale trebuiesc asumate de cineva. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:00, 9 Octombrie 2012
Cel mai sigur raspuns il poate da Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote contributii 2009 aida1 aida1 La o agentie imobiliara( conditii normale de munca) care sunt cotele contributiilor salariale? Angajat: cas: 10,5%; sanatate: 5,5%; somaj: 0,5%; imp.venit ... (vezi toată discuția)
Contributia cas ChiritescuLidia ChiritescuLidia Cum scot cas din 112 daca asociatia de prop. nu plateste acest impozit? Nu se valideaza. (vezi toată discuția)
Ce contract mi recomandati pentru colaborarea cu o persoana fizica? alina69 alina69 Ce imi recomandati in afara de CIM pentru colaborarea unui cabinet medical individual cu o persoana , 2-3 ore zilnic, pentru programari si putin secretariat? ... (vezi toată discuția)