avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare calificari profesionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare calificari profesionale

Lai infiintarea unui fast food ( intrepridnere individuala) am nevoie de calificare profesionala, pot infiinta intreprinderea individuala daca am o adeverinta de la un centru de calificare profesionala care atesta ca urmez un curs de calificare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 9 Octombrie 2012
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării întreprinzătorilor persoane fizice titulari ai întreprinderilor individuale le putet gasi aici:
[ link extern ]

Dacă este cazul se pot prezenta :
- documentele care atestă pregătirea profesională (fotocopii certificate olograf);
- documentele care atestă experienţa profesională (fotocopii certificate olograf) etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare pentru deschidere intreprindere individuala DragusDaniela DragusDaniela Buna ziua, as dori sa aflu ce diplome de studii am nevoie ca sa deschid o intreprindere individuala, profil comert. (vezi toată discuția)
Infiintare i.i total3r total3r am incercat sa infiintez o intreprindere individualacu domeniul principal comert si secundar fabricarea produselor de morarit [moara pt hrana animalelor moara ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa- (frizerie) Secundanatura Secundanatura Buna ziua. Sunt interesat sa deschid o frizerie si as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Am auzit ca cea mai potrivita forma este PFA, ... (vezi toată discuția)