avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare calificari profesionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare calificari profesionale

Lai infiintarea unui fast food ( intrepridnere individuala) am nevoie de calificare profesionala, pot infiinta intreprinderea individuala daca am o adeverinta de la un centru de calificare profesionala care atesta ca urmez un curs de calificare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 9 Octombrie 2012
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării întreprinzătorilor persoane fizice titulari ai întreprinderilor individuale le putet gasi aici:
[ link extern ]

Dacă este cazul se pot prezenta :
- documentele care atestă pregătirea profesională (fotocopii certificate olograf);
- documentele care atestă experienţa profesională (fotocopii certificate olograf) etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare pentru deschidere intreprindere individuala DragusDaniela DragusDaniela Buna ziua, as dori sa aflu ce diplome de studii am nevoie ca sa deschid o intreprindere individuala, profil comert. (vezi toată discuția)
Deschidere pfa- (frizerie) Secundanatura Secundanatura Buna ziua. Sunt interesat sa deschid o frizerie si as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Am auzit ca cea mai potrivita forma este PFA, ... (vezi toată discuția)
Infiintare i.i total3r total3r am incercat sa infiintez o intreprindere individualacu domeniul principal comert si secundar fabricarea produselor de morarit [moara pt hrana animalelor moara ... (vezi toată discuția)