Buna ziua.
in urma cu 2 ani am divortat de comun acord si tot de comun acord am stabilit sa platesc o pensie alimentara de 100roni/luna pentru minora ,lucru stabilit prin sentinta civila.Acum solicita o pensie alimentara mai mare motivand ca nu-i ajung banii .Va rog sa- mi spuneti daca poate sa faca acest lucru si ce pot sa fac eu pentru a impiedica acest lucru ??
Poate sa ceara majorarea pensiei. Intretinerea este datorata potrivit cu nevoia celui care o cere si cu mijloacele celui care urmeaza a o plati.
Intretinerea se stabileste pana la o patrime din venitul dvs. lunar net pentru un copil.
Puteti depune o adeverinta de venit prin care sa demonstrati ca veniturile au ramas aceleasi si sa aduceti argumente ca nici nevoile copilului nu au crescut.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensia alimentara
vsandu
BUNA ZIUA! AM UN COLEG CARE A DIVORTAT DE SOTIE SI PANA ACUM A PLATIT PENSIE ALIMENTARA IN PROCENT DE 25% DIN VENITURI. ACUM SOTIA L-A DAT IN JUDECATA PENTRU ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
ionela77
buna ziua. Va rog daca se poate sa ne ajutati. Va scriu in numele matusii mele care este divortata de 14 ani,din 1999, cand i-a fost incredintat si fiul spre ... (vezi toată discuția)