avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... INCHEIERE CONTRACT SPATIU COMERCIAL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

INCHEIERE CONTRACT SPATIU COMERCIAL

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
In data de 05.08.2012 s-a expirat contractul incheiat intr-o societate si spatiul apartinand unei primarii rurale.Mentionez ca noi ca si societate am depus cerere de prelungire a contractului si nu am primit nici un raspuns la aceasta cerere.Azi 09.10.2012 am primit din partea primariei o somatie sa eliberam cladirea pana in data de 15.10.2012.Mentionez ca pana la data expirarii contractului a fost platita chiria la zi.In somatie nu a fost precizat motivul pentru care ni se solicita eliberarea spatiului.Va rog ca in cazul de fata sa ne dati un sfat deoarece noi vrem sa pastram spatiul comercial si ne obligam sa platim chiria in continuare.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:20, 9 Octombrie 2012
Cititi contractul pe care-l aveti si vedeti daca se prevede posibilitatea prelungirii contractului si in ce conditii.
Cererea de prelungire ati depus-o in termen, adica inainte de 05.08.2012?
Spuneti ca ati platit chiria pana la 05.08 dar dupa aceasta data (sunt 2 luni de atunci) ati mai platit chirie?
Poate era normal sa mai treceti pe la primarie, sa platiti, sa intrebati de cererea dv...
Mergeti la primar, explicati-i ca vreti, platiti acum "la zi", oferiti eventual o chirie mai mare daca se solicita... Oricum daca intrebati trebuie sa primiti cat de cat niste raspunsuri si va adaptati situatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retagere din din srl cu 2 asociati florinix florinix Buna Suntem un srl cu 2 asociati ,50% 50% Eu sunt si vanzator iar celalalt administrator Vreau sa ma retrag din societate dar asociatul nu este de acord cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere gradinita poe.aly poe.aly Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri. In primul rand vreau sa va zic, ca in cladirea despre care va vorbesc isi exercita activitatea o gradinita si doua ... (vezi toată discuția)
Speta - recurs (dr. comercial) marius19841 marius19841 Buna ziua, Speta suna cam asa: Societatea C da in judecata fundatia umanitara M asupra unor pretentii legate de un act de inchiriere al unui spatiu in ... (vezi toată discuția)