avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transformare I.I. in SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transformare I.I. in SRL

momentan functionez ca si I.I. si doresc sa-l transform in SRL , cu asociat unic , sa-mi transfer bunurile pe noul SRL creat; si sa-mi diversific activitatea. Pot ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:56, 9 Octombrie 2012
In niciun caz nu se poate transforma II in SRL. Sunt doua entitati distincte, prima fara personalitate juridica cea de-a doua cu personalitate juridica, reglementate fiind de asemenea de legi distincte. Vestea buna este ca cele doua entitati pot coexista cu aceiasi persoana ca titular respectiv asociat unic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare-lichidare srl Marianaaa Marianaaa Am infiintat un srl, eu fiind unic actionar si totodata administratorul firmei..Nu a desfasurat nicio activitate de la data infiintarii si pana in ... (vezi toată discuția)
Modificare tip firma: e posibila transformarea din srl in intreprindere individuala? califar califar buna seara! este posibil ca dintr-o firma S.C. .... S.R.L., , sa faci o INTREPRINDERE INDIVIDUALA ? daca da, atunci cum?, (vezi toată discuția)
Divort partaj Lentian Lentian Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea situatie: sotul este actionar unic intr-o societate si urmeaza sa divorteze. A construit o casa ( sediu social in ... (vezi toată discuția)