avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie urmas

buna ziua!soacra mea este pensionara,iar socrul meu a decedat fiind pensionar la M A I.iar soacra mea a depus actele de aproape 2 luni la politia judeteana,si nu a primit nici acum confirmarea ptr a ii face pensie de urmas.ea trebuie sa renunte la pensia ei si sa o ia pe pe jumatate pe cea de urmas.ea momentan ia pensia ei dar cand trebuie sa renunte la a ei?ii vine pensia de urmas de la data depunerii actelor?

Alte discuții în legătură

Data punerii in plata a pensiei de urmas lilianamihalache lilianamihalache soacra mea , in urma decesului sotului, a renuntat in luna imediat urmatoare decesului la pensia ei depunand actele necesare pt a primi pensia de urmas..dupa ... (vezi toată discuția)
Sotia poate primi pensie de urmas daca sotul e decedat din 2000? crinab crinab Sotia unui cadru militar decedat in anul 2000 mai poate solicita pensie de urmas? Daca da si cere pensie de urmas, trebuie sa renunte imediat la pensia ... (vezi toată discuția)
Pensia urmas indrecan_cg indrecan_cg Buna ziua. Socrul meu a decedat în urma cu o saptamana. Doresc să stiu dacă soacra mea (sotia) are dreptul la pensie de urmas. Ea este pensionară. (vezi toată discuția)