avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare asitent medical in franta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare asitent medical in franta

buna ziua
a/si dori sa va prezint un caz..o asistenta medicala cu studii superioare recunoscute chiar de statul francez a mai lucrat in anul 2011 timp de 2 luni in franta angajata la un spital din paris. acum 2 luni a plecat printr.o firma romano/franceza de recrutare la nice. dupa 2 luni in care a semnat un contract de detasare cu firma romaneasca in franta , chipurile pentru a castiga timp pentru obtinerea dreptului de munca, firma din franta insista sa semneze si cu ei pe 4 luni pentru ca nu sunt gata actele? ce fel de acte? eu am studiat pe net si am inteles ca in primul rand nu ar avea nevoie de drept de munca pentru ca are studii recunoscute(240 de credite bologna , echivalent cu master) si in al 2 .lea rand nu are cum sa dureze atat pentru ca este o meserie in care franta are deficit de personal.. exista vreo restrictie pe piata de munca franceza in acest sens? multumesc

Alte discuții în legătură

Salariat pontat si platit fara sa fi efectuat o munca valsash80 valsash80 In urma unei inspectii la o firma inspectorul a precizat si insista ca nu se poate ponta si plati o persoana daca aceasta nu a efectuat o munca. Pare ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de munca BogdanMosneagu BogdanMosneagu Bună ziua. Soțul meu a avut un accident la locul de munca acum o luna, în urma căruia si-a pierdut vederea la ochiul drept. Ce demersuri trebuie făcute ... (vezi toată discuția)
Contract munca nesemnat depus in instanta in franta ady_deva ady_deva Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce ar trebui sa fac deoarece ma aflu in urmatoarea situatie. In data de 01;12.2014 m-am angajat la o firma ... (vezi toată discuția)