In 2007 am achizitionat un apartament in Timisoara cu credit bancar ,cesionat in
favoarea bancii?
In 2006 vecinul de la 4 se intelesese cu vecini pe baza unei liste(nimic notarial)
ca toti vecini ai cedeaza lui uscatoria si partea comuna de pe bloc
in schimbul mansardarii si termopanelor pe casa scarii.
Ulterior uni din vecini au realizat ca schimbul nu este prea echitabil adica
vecinul de la 4 lua mansarda toata(urma sa o transforme intr-un imens apartament) + uscatoria in schimbul termopanelor de pe casa scarii.
Atunci vecinul de la 4 a dat in judecata asociatia pe motiv ca uni nu mai vor sa-i cedeze partea comuna de pe bloc(eu nu eram atunci proprietarul apartamentului cand a inceput procesul respectiv in 2006 si nici nu am semnat nici un tabel sau altceva).
Fostul propritar a semnat acel tabel ca cedeaza acea parte comuna de pe bloc
dar nu s-a facut nici un act notarial.
Eu am cumparat apartamentul complet cu tot cu parti comune.
Intre timp procesul cu asociatia a fost castigat de vecinul de la 4.
Pe parcursul procesului am fost invitat cand de vecinul de la 4 cand de presedintele asociatiei sa ma alatur ori cu unu ori cu altul.
Eu am refuzat de ficare data si a zis ca nu vreau sa ma amestec in acest proces.
Iar in prezent vecinul de la 4 mi-a trimis prin avocat acasa scrisoare ca daca nu-i cedez partea mea comuna de pe bloc ma da in judecata.
Are vreun temei legal sa ma dea in judecata?
Poate sa castige daca ma da in judecata?
Acordul pentru schimbarea destinatiei spatiului comun,in temeiul disp art din L nr 230/2007 apartine asociatiei de proprietari
Este hazardat a emite opinii referitor la eventualitatea obtinerii de hotarare favorabila uneia sau celeilalte parti aflate in litigiu avand in vedere necunoasterea eventualelor motive care pot fi invederate de catre partile in litigiu
Citatie
virgilus
Am primit o citatie de prezentare in instanta in calitate de intervenient in proces cu asociatia de proprietari ....3 nume de ... (vezi toată discuția)