avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul prenatal si posnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul prenatal si posnatal

Buna ziua cum se plateste concediul prenatal si posnatal din salariul brut sau net urmeaza sa nasc in noiembrie
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:10, 10 Octombrie 2012
Baza de calcul este formata di veniturile brute din cele 6 luni anterioare intrarii in concediul de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si posnatal ivanc ivanc concediul prenatal se plateste din venitul net sau brut? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal kokoleta88 kokoleta88 Va rog mult daca puteti sa imi calculati cam cati bani ar trebui sa iau pt concediul prenatal si postnatal sau sa imi explicati cum se calculeaza. am un ... (vezi toată discuția)